Crveni krst Valjevo je učestvovao na zajedničkoj obrazovno promotivnoj i preventivnoj tribini povodom obeležavanja 16. oktobra Svetskog dana hrane u okviru Oktobra - meseca pravilne ishrane na temu „HRANI SE PRAVILNO I BUDI ZDRAV“

02.11.2017.

Crveni krst Valjevo je učestvovao na zajedničkoj obrazovno promotivnoj i preventivnoj tribini povodom obeležavanja 16. oktobra Svetskog dana hrane u okviru Oktobra - meseca pravilne ishrane na temu „HRANI SE PRAVILNO I BUDI ZDRAV“, u Edukativnom centru Doma zdravlja Valjevo koji je bio domaćin ovogodišnjeg obeležavanja ovog značajnog datuma iz Kalendara Javnog zdravlja Republike Srbije uz prisustvo saradnika iz Zavoda za javno zdravlje, Patronažne službe Doma zdravlja Valjevo i predstavnika Medicinske škole Valjevo.

Inače, Crveni krst Valjevo sa svojim partnerima u toku Oktobra – meseca pravilne ishrane, ali i u toku cele godine, organizuje brojna zdravstveno vaspitna predavanja na temu pravilne ishrane u osnovnim školama i predškolskim ustanovama kao kontinuirani vid preventivne delatnosti a sve u cilju edukovanja najmlađe populacije kako bi od malih nogu stekli korisna znanja o pravilnoj ishrani.