Crveni krst Valjevo je, u subotu 28. januara, u saradnji sa Društvom DDK „Policajac 2004“ i Institutom za transfuziju krvi Srbije i našim mladim volonterima, realizovao ovu veliku akciju dobrovoljnog davanja krvi, koja se tradicionalno održava poslednje subote u mesecu januaru

28.01.2023.
28.01.2023. – Još jedna velika akcija dobrovoljnog davanja krvi u PU Valjevo – 87. ponudilo, a 84 uspešno dalo krv.

Crveni krst Valjevo je, u subotu 28. januara, u saradnji sa Društvom DDK „Policajac 2004“ i Institutom za transfuziju krvi Srbije i našim mladim volonterima, realizovao ovu veliku akciju dobrovoljnog davanja krvi, koja se tradicionalno održava poslednje subote u mesecu januaru u Policijskoj upravi Valjevo, na koju se odazvao 87. potencijalnih davalaca a njih 84 je dalo krv. Ovo je 19.godina od kada na ovom mestu i na ovaj način realizujemo akcije sa članovima DDDK „Policajac 2004“ koji su naši pouzdani partneri od svoga osnivanja, sada već daleke 2004. godine. Kao znak pažnje i zahvalnosti dobrovoljni davaoci su dobili majice i kalendare u kesama Crvenog krsta Valjevo.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim dobrovoljnim davaocima koji su odvojili svoje vreme za ovaj humani čin koji će svakako nekome život da znači.