Crveni krst Valjevo je 05.10.2017. u saradnji sa sveštenstvom Hrama Pokrova Presvete Bogorodice u Valjevu i Društvom Hilandar organizovao akciju dobrovoljnog davanja krvi u parohijskom domu Crkve a u tehničkoj realizaciji Službe za transfuziju krvi Opšte bolnice Valjevo.

06.10.2017.

Crveni krst Valjevo je 05.10.2017. u saradnji sa sveštenstvom Hrama Pokrova Presvete Bogorodice u Valjevu i Društvom Hilandar organizovao akciju dobrovoljnog davanja krvi u parohijskom domu Crkve a u tehničkoj realizaciji Službe za transfuziju krvi Opšte bolnice Valjevo. Na akciju se odazvalo 55 potencijalnih dobrovoljnih davalaca a 51 je dalo krv. Svi dobrovoljni davaoci su dobili zahvalnice i majice kao mali znak pažnje i uspomenu na još jednu akciju Crvenog krsta Valjevo sa svojim partnerima a u parohijskom domu im je upriličeno i posluženje.

Naši volonteri su bili tu, kao i uvek, da pomognu a neki od njih su iskoristili priliku i dali krv. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim humanim ljudima koji su odvojili svoje vreme i došli da dobrovoljno da daruju svoju krv.
Akciju su medijski propratili Televizija VA PLUS, televizija MARŠ i Regionalna VTV televizija Valjevo.