Crveni krst Valjevo je u sredu 29. Novembra, učestvovao na tematskoj konferenciji za medije povodom obeležavanja 1. decembra, Svetskog dana borbe protiv HIV-SIDE u prostorijama Zavoda za javno zdravlje Valjevo.

04.12.2017.
Crveni krst Valjevo je u sredu 29. Novembra, učestvovao na tematskoj konferenciji za medije povodom obeležavanja 1. decembra, Svetskog dana borbe protiv HIV-SIDE u prostorijama Zavoda za javno zdravlje Valjevo. Ovom prilikom je najavljena i tradicionalna manifestacija Crvenog krsta Valjevo, kojom će biti obeležen 1. decembar - Svetski dan borbe protiv HIVA i SIDE. Početak manifestacije je dogovoren u 5 minuta do 12, na Gradskom trgu u Valjevu.

Ispred Crvenog krsta Valjevo je na godišnjoj konferenciji za medije učestvovao Aleksandar Tomić koji je zajedno sa predstavnicima Zavoda za javno zdravlje Valjevo i Službe polivalentne patronaže Valjevo, podsetio na značaj preventivnog savetovanja i testiranja na HIV koje je besplatno za sve sugrađane. Pored toga na konferenciji su izneti najnoviji epidemiološki podaci i najavljene su i predstojeće zdravstveno vaspitne i promotivne aktivnosti.