Crveni krst Valjevo i Udruženje penzionisanih radnika MUP-a, uspešno su realizovali akciju DDK koja je održana u sredu, 26. septembra u periodu od 10 do 14 časova, ispred hotela „Omni centar“ u autobusu Instituta za transfuziju krvi Srbije, tzv. transfuziomobilu. Na akciju se odazvao veliki broj građana, čak 105 od kojih je 91 lice dalo krv.

26.09.2018.

Crveni krst Valjevo i Udruženje penzionisanih radnika MUP-a, uspešno su realizovali akciju DDK koja je održana u sredu, 26. septembra u periodu od 10 do 14 časova, ispred hotela „Omni centar“ u autobusu Instituta za transfuziju krvi Srbije, tzv. transfuziomobilu. Na akciju se odazvao veliki broj građana, čak 105 od kojih je 91 lice dalo krv. Svi davaoci su dobili majice, kao mali znak pažnje i zahvalnosti za izdvojeno vreme za ovaj humani čin.

Akciju su medijski podržale: lokalna televizija TV VA-PLUS, Regionalna televizija VTV Valjevo i televizija MARŠ. Na kraju akcije je upriličeno osveženje i posluženje za sve prisutne u prostorijama hotela „Omni centar“.