Crveni krst Valjevo je nakon dvogodišnje pauze prouzrokovane pandemijom virusa COVID-19, zajedno sa Institutom za transfuziju krvi Srbije, nastavio aktivnosti na organizaciji i realizaciji akcija dobrovoljnog davanja krvi u školskim objektima

25.03.2022.
Crveni krst Valjevo je nakon dvogodišnje pauze prouzrokovane pandemijom virusa COVID-19, zajedno sa Institutom za transfuziju krvi Srbije, nastavio aktivnosti na organizaciji i realizaciji akcija dobrovoljnog davanja krvi u školskim objektima prema dogovorenom rasporedu i planu za prolećne aktivnosti u oblasti promocije humanosti kroz realizaciju dobrovoljnog davanja krvi za punoletne učenike. Ovoga puta u Poljoprivrednoj školi Valjevo gde se odazvalo njih 29, a uspešno krv dalo 26 maturnata.

U Poljoprivrednoj školi Valjevo uspešno je završena poslednja u nizu od 5 prolećnih akcija dobrovoljnog davanja krvi u srednjim školama.

Crveni krst Valjevo se zahvaljuje svim dobrovoljnim davaocima, a posebno đacima koji su na ovaj način „POLOŽILI MATURSKI ISPIT HUMANOSTI“!