Crveni krst Valjevo je zajedno višegodišnjim saradnicima, vlasnicima restorana, braćom Lazić, realizovao još jednu izuzetno uspešnu akciju dobrovoljnog davanja krvi.

22.09.2022.
22.09.2022. – Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Valjevu - u restoranu SUR „Kod Laze - Platani“ na kojoj je krv ponudilo 113 dobrovoljnih davalaca, a prikupljeno 103 jedinice krvi.

Crveni krst Valjevo je zajedno višegodišnjim saradnicima, vlasnicima restorana, braćom Lazić, realizovao još jednu izuzetno uspešnu akciju dobrovoljnog davanja krvi. Desetogodišnjicu saradnje obeležili smo 13. akcijom DDK koju organizujemo u ovoj 2022.godini i na taj način istrajavamo - na putu humanosti i dobrote, zajedno sa našim sugrađanima, dobrim ljudima - dobrovoljnim davaocima krvi. U restoranu „Platani“ SUR „Kod Laze“ – akciju smo realizovali pod motom „Kafana u službi humanosti“ - na kojoj je krv ponudilo 113 dobrovoljnih davalaca, a prikupljeno 103 jedinice krvi.

Još jedno VELIKO HVALA HUMANIM SUGRAĐANIMA u ime Crvenog krsta Valjevo i svih onih kojima ova krv život znači. Kao i uvek naši volonteri su bili tu da pomognu davaocima i pruže im dodatne informacije. Akcija je protekla u najboljem redu. Domaćin akcije je i ove godine pokazao izuzetno gostoprimstvo i pored divnog ambijenta obezbedio je osveženje i ručak za svakog davaoca, ovom prilikom mu se zahvaljujemo.