Crveni krst Valjevo je u petak, 21. decembra na poziv „Prve osnovne škole“ iz Valjeva, realizovao interaktivnu radionicu, predavanje i demonstraciju veština iz PRVE POMOĆI namenjenu učenicima osnovnoškolskog uzrasta

21.12.2018.

Crveni krst Valjevo je u petak, 21. decembra na poziv „Prve osnovne škole“ iz Valjeva, realizovao interaktivnu radionicu, predavanje i demonstraciju veština iz PRVE POMOĆI namenjenu učenicima osnovnoškolskog uzrasta, za predstavnike đačkog parlamenta i grupu učenika sedmog razreda prilagođenu pomenutom uzrastu u prostorijama škole.

Predavanje je izvedeno uz prikazivanje video prezentacije, edukativnog filma kao i demonstraciju veština od strane instruktora i demonstratora prve pomoći Crvenog krsta Valjevno a učenici su kroz interaktivan rad praktično uvežbavali aktivnosti na zadate teme kao što su:kako zaustaviti krvarenje, kako postupati u slučaju požara na uređajima u stanu, i drugo a sve u okviru doktrine iz prve pomoći sa našim predavačima i demonstratorima – zdravstvenom saradnicom i licenciranom instruktorkom prve pomoći Crvenog krsta Valjevo – našom Zricom Jovanović i saradnikom za podmladak i omladinu Aleksandarom Tomićem u ulozi demonstratora.