Crveni krst Valjevo je i ove godine, sada već tradicionalno, uoči Uskršnjih praznika - na Veliki četvrtak, za 500 korisnika narodne kuhinje u Valjevu iz sopstvenih sredstava i sredstav fonda za narodnu kuhinju

21.04.2022.
Crveni krst Valjevo je i ove godine, sada već tradicionalno, uoči Uskršnjih praznika - na Veliki četvrtak, za 500 korisnika narodne kuhinje u Valjevu iz sopstvenih sredstava i sredstav fonda za narodnu kuhinju, darivao 5000 jaja (pakovanje od 10 jaja za svakog korisnika), 500 konzerviranih gotovih jela i 500 konzervi mesnog nareska koja su podeljena na redovnoj aktivnosti podele uz kuvane obroke koje Crveni krst Valjevo deli svakodnevno na četiri punkta u gradu Valjevu.

Porodicama koje imaju više članova pripala je značajna količina jaja, čime će značajno poboljšati svoje obroke i imati značajnu količinu hrane u danima kada narodna kuhinja ne radi zbog praznika. Ovo je prilika da korisnicima narodne kuhinje, dane praznika bar malo olakšamo uz moto da - "naše malo može biti mnogo, za one koji nemaju ni malo ili imaju nedovoljno". Srećan Uskrs svima - Hristos Voskrese.