Crveni krst Valjevo je ovogodišnji dobitnik visokog i značajnog priznanja Srebna plaketa – „Šampion solidarnosti“ od Instituta za transfuziju krvi Srbije

14.12.2019.

Crveni krst Valjevo je ovogodišnji dobitnik visokog i značajnog priznanja Srebna plaketa – „Šampion solidarnosti“ od Instituta za transfuziju krvi Srbije, za uspešno učešće i najveći broj davalaca krvi u ovogodišnjoj Letnjoj kampanji dobrovoljnog davalaštva krvi u Republici Srbiji. Nagrada je uručena na svečanom prijemu u Skupštini grada Beograda na kome su predstavnici Instituta za transfuziju krvi Srbije uručili priznanja najuspešnijim gradovima, opštinama, organizacijama i pojedincima u 2019. godini.

Poruka koja se već dve decenije šalje sa ovog događaja jeste širenje humanosti i nesebične pomoći: “Nikada niko nije slavio one koji nešto dobijaju, slava je priznjanje samo za one koji daju i zato danas slavimo život,” poručuka je sa ovog skupa. JOŠ JEDNOM, VELIKO HVALA NAŠIM SUGRAĐANIMA KOJI SU OVO PRIZNANJE OMOGUĆILI SVOJIM UČEŠĆEM U NAŠIM AKCIJAMA... HVALA NA VELIKOJ HUMANOSTI I SOLIDARNOSTI u ime Crvenog krsta Valjevo.