U četvrtak, 13. septembra 2018. godine, Crveni krst Valjevo uspešno je realizovao veliku akciju dobrovoljnog davanja krvi u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije, i restoranom „Kod Laze“ Platani

13.09.2018.

U četvrtak, 13. septembra 2018. godine, Crveni krst Valjevo uspešno je realizovao veliku akciju dobrovoljnog davanja krvi u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije, i restoranom „Kod Laze“ Platani, gde se svake godine tradicionalno organizuje akcija DDK, ovoga puta već sedmu godinu zaredom. Na akciji je prikupljeno 77 jedinica krvi.

Naši volonteri su bili tu da dočekaju i da se druže sa davaocima i pomognu ekipi iz Instituta kako bi sve proteklo u najboljem redu a neki od njih su dali krv. Domaćin ove akcije je i ovoga puta pokazao izuzetno gostoprimstvo i pored divnog ambijenta obezbedio je osveženje i ručak za svakog davaoca i ovom prilikom mu se zahvaljujemo na istrajnosti. Akciju su medijski podržale lokalna televizija TV VA-PLUS i Regionalna televizija VTV Valjevo kao i Valjevski nedeljnik „Napred“.

Hvala svima koji su se odazvali na akciju i izdvojili svoje vreme za ovaj humani čin.