Crveni krst Valjevo je u četvrtak, 12. septembra 2019. godine, u restoranu „Kod Laze“ Platani, realizovao akciju davanja krvi pod motom „Kafana u službi humanosti“, na koju se i ovoga puta odazvao impozantan broj dobrovoljnih davalaca krvi

12.09.2019.

Crveni krst Valjevo je u četvrtak, 12. septembra 2019. godine, u restoranu „Kod Laze“ Platani, realizovao akciju davanja krvi pod motom „Kafana u službi humanosti“, na koju se i ovoga puta odazvao impozantan broj dobrovoljnih davalaca krvi, čak njih 126 je ponudilo a krv je dalo 116 lica. VELIKO HVALA HUMANIM SUGRAĐANIMA u ime Crvenog krsta Valjevo i svih onih kojima ova krv život znači. Kao i uvek do naši volonteri su bili tu da pomognu, daju krv i da se druže sa davaocima. Akcija je protekla u najboljem redu, davaoci su bili strpljivi, a lepo vreme i raspoloženje su uveličali ovaj humani događaj. Domaćin akcije je i ove godine ispunio sva očekivanja i pokazao izuzetno gostoprimstvo i pored divnog ambijenta obezbedio je osveženje i ručak za svakog davaoca, i ovom prilikom mu se zahvaljujemo.

Regionalna televizija VTV Valjevo i lokalna televizija TV VA-PLUS su medijski ispratili akciju o čemu je VA-PLUS napravila poseban prilog. Ovim putem se zahvaljujemo svim dobrovoljnim davaocima i ostalim učesnicima u organizaciji ove akcije što su prepoznali značaj dobrovoljnog davanja krvi i izdvojili svoje vreme za ovaj humani čin.