Crveni krst Valjevo je, na zahtev Tehničke škole Valjevo, realizovao još jednu nekomercijalnu obuku iz prve pomoći za zaposlene, za novih 6 (šest) radnika fizičko tehničkog obezbeđenja u sklopu svojih ostalih aktivnosti

10.05.2021.
Crveni krst Valjevo je, na zahtev Tehničke škole Valjevo, realizovao još jednu nekomercijalnu obuku iz prve pomoći za zaposlene, za novih 6 (šest) radnika fizičko tehničkog obezbeđenja u sklopu svojih ostalih aktivnosti na osposobljavanju i licenciranju u Tehničkoj školi Valjevo a u okviru aktivnosti u nedelji Crvenog krsta. Obuka je realizovana kroz formu predavanja uz korišćenje video prezentacije, filma, demonstraciju veština kao i praktično uvežbavanje od strane polaznika uz poštovanje i primenu svih epidemioloških mera i preporuka.

Na kraju obuke je urađena teorijska i praktična provera znanja.

Obuku je realizovala naša licencirana instruktorka prve pomoći Crvenog krsta Valjevo – Zorica Jovanović uz asistenciju demonstratora Crvenog krsta Valjevo Aleksandra Tomića. Na kraju su polaznici obuke proverili svoja znanja na evaluacionom testu i time pokazali da su uspešno savladali teorijski deo obuke.