Crveni krst Valjevo je i ove godine iz sopstvenih sredstava obezbedio da svako dete koje se rodi u Nedelji Crvenog krsta, prvi poklon u svom, nadamo se srećnom i uspešnom životu, dobije baš od Crvenog krsta Valjevo u sobi za otpust u porodilištu Valjevske bolnice a u okviru naših aktivnosti pod nazivom „Paket za novorođenu bebu“.

10.05.2019.

10.05.2019. – „Paket za novorođenu bebu“ u Nedelji Crvenog krsta – od Crvenog krsta Valjevo, danas smo pri otpustu iz porodilišta Valjevske bolnice uručili darove za 15 novorođenih beba.

Crveni krst Valjevo je i ove godine iz sopstvenih sredstava obezbedio da svako dete koje se rodi u Nedelji Crvenog krsta, prvi poklon u svom, nadamo se srećnom i uspešnom životu, dobije baš od Crvenog krsta Valjevo u sobi za otpust u porodilištu Valjevske bolnice a u okviru naših aktivnosti pod nazivom „Paket za novorođenu bebu“. Danas smo darivali čak 15 beba pri otpustu. I ove godine smo uspeli da iz sopstvenih sredstava obezbedimo adekvatne, neophodne i kvalitetne pakete za majku i dete. Ovo je lepa prilika da naši najmlađi sugrađani prvi poklon dobiju baš od nas a istovremeno da dobiju osnovne stvari koje će im biti neophodne u prvim danima po izlasku iz porodilišta. Zadovoljstvo nam je da u ovoj već tradicionalnoj akciji pod sloganom „Paket za novorođenu bebu“ koja se realizuje u Nedelji Crvenog krsta, obradujemo porodice naših najmlađih, tek rođenih sugrađana.

I narednih dana, svim porodicama čije bebe budu rođene tokom Nedelje Crvenog krsta, biće uručeni bebi i higijenski paketi u porodilištu Opšte bolnice Valjevo, koji sadrže osnovne potrepštine za majku i dete...