Crveni krst Valjevo je na zahtev Tehničke škole Valjevo, dana 22.februara realizovao obuku iz prve pomoći u prostorijama Tehničke škole Valjevo, za radnike privatnog obezbeđenja iz preduzeća i ustanova, na osnovu zahteva Tehničke škole Valjevo

23.06.2018.

Crveni krst Valjevo je na zahtev Tehničke škole Valjevo, dana 22.februara realizovao obuku iz prve pomoći u prostorijama Tehničke škole Valjevo, za radnike privatnog obezbeđenja iz preduzeća i ustanova, na osnovu zahteva Tehničke škole Valjevo u sklopu posebne obuke za ovu vrstu zanimanja, a koji su zakonski obavezni da poseduju i znanje iz prve pomoći u skladu sa Zakonom o bezbednosti i zdravlju na radu.

Obuku je realizovala Zorica Jovanovića instruktor prve pomoći sa licencom Ministarstva zdravlja i zdravstvena saradnica Crvenog krsta Valjevo, uz asistenciju našeg demonstratora kao ispomoć u praktičnoj primeni stečenih teorijskih znanja u praksi. Obuku je pohađalo 6 polaznika koji su na kraju proverili svoja znanja na evaluacionom testu i time pokazali da su uspešno savladali teorijski deo obuke. Mi im želimo uspeh u praktičnoj primeni stečenih znanja u nadi da neće biti u situaciji da naučene veštine često primenjuju u praksi.