Crveni krst Valjevo je na akcijama u JUNU mesecu prikupio do sada najveći broj jedinica krvi u jednom mesecu, od početka ove godine do kraja juna meseca.

01.07.2019.

Crveni krst Valjevo je na akcijama u JUNU mesecu prikupio do sada najveći broj jedinica krvi u jednom mesecu, od početka ove godine do kraja juna meseca. Na ovim akcijama krv je ponudilo ukupno 404 potencijalna davaoca od kojih je krv dalo 366 naših sugrađana, što je značajno povećanje u odnosu na neke od prethodnih meseci u 2019. godini, pa zato VELIKO HVALA našim sugrađanima i svima koji su se odazivali na naše akcije i prepoznali značaj dobrovoljnog davanja krvi za ugrožene i bolesne.

Veliko hvala od svih nas iz Crvenog krsta Valjevo! Podsećamo da se u letnjim mesecima beleži najveći broj rizičnih stanja i nezgoda te su zalihe krvi tada najpotrebnije jer je „Tvojih pet minuta – nečiji ceo život“, a istovremeno „Ulepšajte dan sebi i drugima – dajte krv“. Zato „Ne propuštaj“ svakako „Od TEBE zavisi“!!!

Redovne akcije dobrovoljnog davanja krvi su svakog utorka u Crvenom krstu Valjevo, ul. Milovana Glišića br.4, u periodu od 10 do 15 časova. Dobro došli ste.