Crveni krst Valjevo je u subotu, 26. januara, u saradnji sa DDDK „Policajac 2004“ i Institutom za transfuziju krvi Srbije realizovao jubilarnu 15. veliku akciju dobrovoljnog davanja krvi, koja se tradicionalno održava poslednje subote u mesecu januaru

26.01.2019.

Crveni krst Valjevo je u subotu, 26. januara, u saradnji sa DDDK „Policajac 2004“ i Institutom za transfuziju krvi Srbije realizovao jubilarnu 15. veliku akciju dobrovoljnog davanja krvi, koja se tradicionalno održava poslednje subote u mesecu januaru u Policijskoj upravi Valjevo, na koju se odazvalo 126 potencijalnih davalaca od kojih je 111 dalo krv.

Akciju smo realizovali u saradnji sa DDDK „Policajac 2004“ u čijoj organizaciji je upriličen svečani ručak u restoranu „Živojinović“ za sve davaoce koji su se odazvali na ovu veliku akciju kao i za ostale goste. U znak zahvalnosti svi prisutni su dobili majice i kalendare kao mali znak pažnje i sećanje na ovu tradicionalnu akciju.

Crveni krst Valjevo je od DDDK „Policajac 2004“ dobio zahvalnicu za doprinos u organizaciji i realizaciji ove tradicionalne akcije dobrovoljnog davanja krvi.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim dobrovoljnim davaocima koji su odvojili svoje vreme za ovaj humani čin koji će svakako nekome život da znači.