Crveni krst Valjevo je, u subotu 25. januara, u saradnji sa Društvom DDK „Policajac 2004“ i Institutom za transfuziju krvi Srbije i našim mladim volonterima, realizovao ovu veliku akciju dobrovoljnog davanja krvi

25.01.2020.

Crveni krst Valjevo je, u subotu 25. januara, u saradnji sa Društvom DDK „Policajac 2004“ i Institutom za transfuziju krvi Srbije i našim mladim volonterima, realizovao ovu veliku akciju dobrovoljnog davanja krvi, koja se tradicionalno održava poslednje subote u mesecu januaru u Policijskoj upravi Valjevo, na koju se odazvao 161 potencijalni davalac a njih 144 je dalo krv.

Ovo je 16.godina od kada na ovom mestu i na ovaj način realizujemo akcije sa članovima DDDK „Policajac 2004“ koji su naši pouzdani partneri od svoga osnivanja, sada već daleke 2004. godine. Kao znak pažnje i zahvalnosti dobrovoljni davaoci su dobili majice i kalendare u kesama Crvenog krsta Valjevo a oni koji su imali želju, prisustvovali su zajedničkom ručku u restoranu „Rašević“ za sve davaoce koji su se odazvali na ovu veliku akciju Crveni krst Valjevo je od DDDK „Policajac 2004“ dobio zahvalnicu za doprinos u organizaciji i realizaciji ove tradicionalne akcije dobrovoljnog davanja krvi.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim dobrovoljnim davaocima koji su odvojili svoje vreme za ovaj humani čin koji će svakako nekome život da znači.