Crveni krst Valjevo je, i ovog utorka pod posebnim okolnostima, realizovao dobrovoljno davanje krvi u svojim prostorijama od 10-15 časova.

24.03.2020.
24.03.2020. – I ovo smo realizovali U VANREDNOM STANJU – redovna akcija DDK utorkom U Crvenom krstu Valjevo na koju je došlo čak 42 lica – od kojih je za preventivni prolaz bilo 33 a krv dalo 27 davaoca.

Crveni krst Valjevo je, i ovog utorka pod posebnim okolnostima, realizovao dobrovoljno davanje krvi u svojim prostorijama od 10-15 časova. Izuzetno smo zadovoljni redovnim i dobrim odzivom naših sugrađana u teškim okolnostima i pod specifičnim uslovima za naš grad. Davanje krvi je proteklo bezbedno, uz sve mere predostrožnosti i preventivne zaštite, davaocima su pri dolasku dezinfikovane ruke i podeljene maske od strane naših volontera i zaposlenih u stručnoj službi. Na akciju je došlo čak 42 lica – od kojih je u prvom informativnom kontaktu za preventivni prolaz i popunjavanje upritnika uslove ispunilo3 3 a krv dalo 27 dobrovoljnih davaoca krvi. VELIKO IM HVALA !!!