26.05.2020. – Ni kiša, ni ružno vreme, nije smetalo da se na redovnoj akciji davanja krvi utorkom, u Crvenom krstu Valjevo

26.05.2020. – Ni kiša, ni ružno vreme, nije smetalo da se na redovnoj akciji davanja krvi utorkom, u Crvenom krstu Valjevo, ponovo humani ljudi pokažu na delu, na akciju došlo 67, a krv dao 61 dobrovoljni davalac.

U Crvenom krstu Valjevo nastavili smo sa uspešnom realizacijom redovnih akcija davanja krvi svakog utorka u prostorijama Crvenog krsta. Na 4 akcije u MAJU, ukupno se prijavilo čak 292 lica a krv je dalo 252 dobrovoljna davaoca. Na ovaj način naši sugrađani su pokazali da znaju šta je i kako se pokazuje – humanost na delu. Crveni krst Valjevo se ovim putem zahvaljuje svima koji se odazivaju na naše akcije i na taj način pomažu bolesnima i ugroženima a istovremeno istrajavaju – na putu humanosti i dobrote. Zato, i svi Vi ostali, učinite najmanje što možete za sebe i druge, dajte krv! Svakako, i od Vas zavisi... Još jednom, Veliko hvala svima od strane Crvenog krsta Valjevo!


Podelite sa prijateljima