25.01.2020. – Još jedna velika akcija dobrovoljnog davanja krvi u PU Valjevo – 161 lece ponudilo a 144 dalo krv.

Crveni krst Valjevo je, u subotu 25. januara, u saradnji sa Društvom DDK „Policajac 2004“ i Institutom za transfuziju krvi Srbije i našim mladim volonterima, realizovao ovu veliku akciju dobrovoljnog davanja krvi, koja se tradicionalno održava poslednje subote u mesecu januaru u Policijskoj upravi Valjevo, na koju se odazvao 161 potencijalni davalac a njih 144 je dalo krv.

Ovo je 16.godina od kada na ovom mestu i na ovaj način realizujemo akcije sa članovima DDDK „Policajac 2004“ koji su naši pouzdani partneri od svoga osnivanja, sada već daleke 2004. godine. Kao znak pažnje i zahvalnosti dobrovoljni davaoci su dobili majice i kalendare u kesama Crvenog krsta Valjevo a oni koji su imali želju, prisustvovali su zajedničkom ručku u restoranu „Rašević“ za sve davaoce koji su se odazvali na ovu veliku akciju Crveni krst Valjevo je od DDDK „Policajac 2004“ dobio zahvalnicu za doprinos u organizaciji i realizaciji ove tradicionalne akcije dobrovoljnog davanja krvi.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim dobrovoljnim davaocima koji su odvojili svoje vreme za ovaj humani čin koji će svakako nekome život da znači.


Podelite sa prijateljima